RAM Engineering

RAM Engineering

Accommodating exponential growth with employee wellbeing in mind.

RAM’s old office space was unprepared for company expansion. It was in need of a new space that comfortably accommodated a workforce that had the potential to grow by double if not more. It was seeking a renovation that would particularly keep its workers at the foremost on their list of priorities. 

Aura handled RAM’s needs for rapid expansion and a worker-friendly environment in overlapping ways. Dedicated lounge areas not only added to the office’s footprint but were situated and arranged in ways that would encourage easy communication and socialization between members of the staff. The line between traditional meeting rooms and social spaces was erased thanks to the unobtrusive but accessible placement of furnishings like couches and foosball tables. The wide variety of seating, desks, and tables gave off an uncluttered, versatile sense that work could be done just about anywhere in the office.

With its myriad teams consolidated into the same space, the company’s ability to facilitate freer and wider communication between different groups has bolstered their workplace’s focus on collaborative empowerment. The new lively, attractive decor underscores RAM’s commitment to giving employees a welcoming place to work.