Enwave

Enwave

Transitioning from warehouse feel to an inviting office space. 

With a majority of its workplace concentrated in a warehouse, EnWave’s space wasn’t fit to comfortably host staff or client get-togethers due to space and design limitations. The company was looking to establish a dedicated waiting area, a sizable boardroom, a number of smaller meeting rooms, and open spaces to comfortably host 14 employees on the regular plus visitors.

Major restructuring of the office plan was needed, but budget and limited space considerations meant Aura had to plan carefully and creatively. Focusing on efficient use of square footage, Aura incorporated EnWave’s brand with wit and subtlety. Individual office spaces featured brand-evoking blue wave designs on the walls — and natural light was accented with eclectic fixtures that ranged from the breakroom’s retro-industrial bulbs to the boardroom’s halo-shaped overhead lighting.

With a better laid out space, day to day business looks completely different and EnWave is able to invite guests without stress. The new feeling of the EnWave office now makes for a pleasant environment that is comfortably distinct from the engineering side of its operation.